Kommunicera på ett nytt sätt i er bostadsrättsförening.

Öka gemenskapen, samla allt viktigt på ett ställe och koppla ihop er BRF med övriga grannskapet. Tjänsten är kostnadsfri!

Vad är LocalLife?

Säg hej till dina grannar! Låna en hammare eller planera nästa gårdsfest tillsammans. Kanske är ni fler som vill ha en bilpool, eller som drömmer om en gemensam gårdsodling.

LocalLife är ett digitalt grannskapsnätverk som gör det enkelt att bli informerad och engagerad i närområdet.

Nätverket innehåller även en specifik del för bostadsrättsföreningar där föreningens medlemmar kan kommunicera med varandra och ta del av dokument och annan information från styrelsen.

Öka gemenskapen

70 % av de som bor i lägenhet uppger att de känner sina grannar dåligt eller inte alls. Att få namn, bild och kort beskrivning av sin granne tror vi är en bra början för att stärka gemenskapen i föreningen.

Förenkla kommunikationen

I LocalLife får ni som BRF en egen sida där alla i föreningen kan ta del av dokument, guider och övrig information från styrelsen samt en diskussionsgrupp om vårstädning, felanmälan, eventinbjudningar och liknande.

Samverka lätt med andra brf:er

Genom LocalLife får styrelsen tillgång till en speciell grupp med andra BRF:styrelser i området så att ni enkelt kan utbyta erfarenheter, samverka och hitta bra leverantörer för t.ex. snöröjning, städning, hantverkare och liknande.

Bli en del av grannskapet

Kommunicera enkelt med andra i området som är med i nätverket. Det kan handla om att byta, sälja och dela saker eller hitta närliggande evenemang. Det går även skapa grupper för att dela ett intresse eller hobby. T ex en grupp för hundvakter, plogging eller läxhjälp.

Register

Få instruktioner om hur du själv kan aktivera LocalLife för din bostadsrättsförening.

Fyll i dina uppgifter och du har instruktionerna inom 24 timmar.​

Local Life App Download