Artikel om LocalLifes testprojekt i Norra Djurgårdsstaden

LocalLife i media

Fredagen den 1 mars kunde man läsa en artikel i mittiÖSTERMALM om hur boende i Norra Djurgårdsstaden med hjälp av LocalLife kan leva mer klimatsmart och på så sätt bidra till ett hållbart och trivsamt bostadsområde.

I artikeln kan man läsa att boende i Norra Djurgårdsstaden använder LocalLife för att låna saker av varandra och man kommer även att ordna en klädbytardag i början av april.

Men det finns fler fördelar än enbart ekonomiska och materiella med att använda LocalLife. Norra Djurgårdsstaden är en ny stadsdel och de flesta känner inte sina grannar.

– Vi behöver lära känna varandra. Jag har börjat prata med grannar på ett annat sätt, säger Päivi Carlberg en boende i området.

Läs hela artikeln här.

Testa LocalLife!
Vill du testa LocalLife i ditt bostadsområde? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.


Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

LocalLife i media

Hyresgästförening i Halmstad utvecklar grannsamverkan med LocalLife

I lördagens (16 februari) Hallandsposten kan man läsa en artikel som berättar att en fjärdedel av alla hushåll i stadsdelen Rotorp i Halmstad valt att ansluta sig till LocalLife. Det är hyresgästföreningen som står bakom initiativet och de vill på detta sätt uppmuntra och stärka grannsamverkan i området. Vill fånga upp de yngre i områdetProjektet […]

Local Life App Download