LocalLife lanserar i Halmstad

Aktuellt

Mer LocalLife åt Sveriges grannskap! Nu lanserar vi på Rotorp i Halmstad!

Rotorp har en spännande historia och byggdes i slutet på 40-talet och början på 50-talet. I och med det var Rotorp Sveriges första stora kommunala bygge. På Rotorp finns en trevlig blandning av äldre boende och yngre nyinflyttade. Rotorps närhet till både centrum och grönområden gör grannskapet omtyckt och attraktivt.

Vi är väldigt glada över att de boende på Rotorp ska få använda LocalLife och göra sitt grannskap ännu bättre. Rotorp har en uppskattad och aktiv hyresgästförening som vi är i ett tätt samarbete med.

Bor du i Rotorp och vill gå med i LocalLife? Klicka här.

Bor du i Halmstad och vill börja använda ett digitalt grannskapsnäverk i ditt grannskap? Nu söker vi dig som vill engagera dig i ditt grannskap genom att starta upp LocalLife. Klicka här!


Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Aktuellt

7 bra saker med ett digitalt grannskapsnätverk

Grannskapsnätverket LocalLife startades först som en pilotprojekt i Norra Djurgårdsstaden och vi har haft ett mycket spännande år med många lärdomar. Nu kommer äntligen den nya versionen av LocalLife med ett ökat fokus på hållbarhet, en ny funktion för grannar att dela saker och inom kort ett hållbarhetsprogram.  Eftersom vi är de första i Sverige som […]

Local Life App Download