VILL DU GÖRA DITT GRANNSKAP TRYGGARE OCH TREVLIGARE?

INTRESSEANMÄLAN GRANNSKAPSLEDARE

LOCALLIFE

 VAD ÄR

LocalLife är en social nätverkstjänst för dig och de som bor nära. Tillsammans kan ni förenkla den lokala vardagen med information, rekommendationer och delande. 

Låna en hammare eller planera nästa gårdsfest. Kanske vill ni ha en bilpool, eller drömmer om en gemensam gårdsodling?

LocalLife är i samarbete med Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholms stad samt Vinnova.

DITT GRANNSKAP

BEHÖVER DIG

För att kunna utveckla grannskapet och öka tryggheten och trivseln så behöver vi ta vara på alla goda krafter som finns omkring oss. För att skapa ett område där alla trivs och där vi tillsammans kan lösa problem som uppstår, så behövs det en person som kan strukturera upp engagemanget. 

Med digitaliseringens starka kraft finns det nu möjlighet till att enkelt kunna bli den personen. LocalLife tillsammans med Kungliga Tekniska Högskolan ligger i startgroparna för ett helt nytt koncept för grannskapet. Vill du följa med på resan? Bli en grannskapsledare!

“Det känns tryggt att alltid kunna skicka ut ett brådskande meddelande till de som bor närmast mig.”

HUR BLIR MAN EN

GRANNSKAPSLEDARE

Stort tack för att du är intresserad av att bli en grannskapsledare! Några av en grannskapsledares uppgifter är att sätta ut kartgränserna för grannskapet, få grannarna att registrera sig samt vara delaktig i att skapa engagemang i nätverket. Vi hjälper dig under hela processen och som grannskapsledare har du extra privilegier som att bli inbjuden till grannskapskonferenser, ingå i ett forum av andra grannskapsledare samt ha direkt kontakt med LocalLife-teamet.

Fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss med mer information och ger dig verktygen att starta igång ditt grannskap!

Anders

Bli en grannskapsledare och starta ett digitalt nätverk i ditt område.

Skicka din intresseanmälan

INFORMATION OM LOCALLIFE? 

VILL DU FÅ MER

Om ossPress
Fix the following errors:
Hide