Vill du bli engagemangsledare för Norra Djurgårdsstadens grannskapsnätverk?

Bor du i Norra Djurgårdsstaden? Är du en glad och social person som gillar att ha kontakt med andra människor? Vi söker nu en person som har ett driv för att göra sin stadsdel ännu bättre. Har du även ett intresse för miljö och hållbarhet är det också ett stort plus.

Om LocalLife

LocalLife är ett digitalt nätverk för grannar som är i samarbete med Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms stad. Syftet med nätverket är att skapa ett tryggare, trevligare och mer hållbart grannskap där de boende lättare kan kommunicera med varandra.

Nätverket i Norra Djurgårdsstaden öppnades upp som ett pilotprojekt våren 2018. I januari 2019 kommer en helt ny version av tjänsten och en av många förbättringar är att det kommer finnas en Engagemangsledare. Vi hoppas att det blir du!

Uppgifter

För att få ett framgångsrikt nätverk behövs det en person som skapar engagemang och hjälper sina grannar att bli aktiva. Därför söker vi nu en Engagemangsledare som kan skapa och koordinera engagemanget i Norra Djurgårdsstadens nätverk. Det här är en ny tjänst där du kommer att få ta mycket egna initiativ. Vi ser fram emot att växa tillsammans med dig i din roll och vi kommer aktivt att hjälpa dig.

Några av dina uppgifter:

  • Ha kontakt med grannar och vara uppdaterad på vad som händer i grannskapet.
  • Skapa god stämning i nätverket, t.ex genom att svara på frågor och göra inlägg.
  • Se till att grannar hittar till nätverket.
  • Få grannar att samarbeta bättre kring utveckling av området.
  • Skriva rekommendationer om t.ex. cafér och affärer.

Din ansökan

Ansök genom att skicka ett personligt brev där du berättar om vem du är, varför du skulle passa som Engagemangsledare och om det finns något speciellt du vill förbättra med Norra Djurgårdsstaden. Din ansökan skickas till malou@locallife.se senast den 6 december. Arbetstiden är mycket flexibel och ersättningen motsvarar ca 16 timmar per månad. Intervjuer sker löpande och anställningen startar i början på januari.

Du och dina grannar är bättre tillsammans

Hitta varandra och hjälps åt att göra ert område trevligare, tryggare och roligare.

Skapa en lokal delningsekonomi

Här är det enklare att låna, byta, köpa och hjälpas åt grannar emellan.

Gör området tryggare tillsammans

Nu är det lättare att ha koll på vad som händer där du bor.

Välkommen till LocalLife – känn dig som hemma!

kth gray
stockhom gray 100
sting gray 100
image