Smartare kommunikation.

Nöjdare boende.

Lägg upp era fastigheter i LocalLife

LocalLife är utvecklat för att öka det sociala kapitalet i bostadsområden

Välkommen till LocalLife – en social nätverkstjänst för människor som bor nära varandra.  Vi ger bostadsfastigheter ett enkelt och kostnadseffektivt digitalt verktyg som bidrar till ett trevligare grannskap, ökad social och ekologisk hållbarhet samt till en starkare lokal delningsekonomi. Genom LocalLife får ni som fastighetsägare en bättre möjlighet att på ett smidigt sätt kunna kommunicera med era hyresgäster i såväl nyproduktion som i era befintliga fastigheter.

Smart kommunikation

Förenkla dialogen med era boende. LocalLife underlättar så att ni snabbt når ut med information och viktiga meddelanden i tid. Vare sig det rör sig om nyhetsbrevet, månadens kundundersökning, nya portkoder eller att reparatören är på väg för att fixa hissen så har det aldrig varit enklare att nå era boende.

Gemenskap och trygghet

När grannar talar med varandra händer bra saker. Det lokala tilliten och tryggheten ökar, känslan av gemenskap och identitet växer. Det leder till attraktiva grannskap där de boende tillsammans hjälper varandra att hand om området.

Nöjdare boende

Förenkla era boendes vardag och få nöjdare hyresgäster. Genom att göra det lättare för era boende att komma i kontakt med varandra, bidrar ni som fastighetsägare till att öka trivseln i grannskapet och ett ökat lokalt engagemang. Nöjdare hyresgäster skapar attraktivare grannskap.

Öka trivseln, gemenskapen och tryggheten i era fastigheter

Nyfiken på hur det fungerar?
Kontakta oss för frågor och tillgång till demo.

Patrik Nyström

Commercial Director

patrik.nystrom@locallife.se