Klappar ditt hjärta lite extra för ditt grannskap?

Vill du vara med och påverka?

Starta en LocalLife-grupp

LocalLife är en social nätverkstjänst för människor som bor nära varandra.

 

När grannar talar med varandra händer bra saker. Den lokala tilliten och tryggheten ökar, känslan av gemenskap och identitet växer. Det leder till attraktiva grannskap där de boende tillsammans hjälps att ta hand om området. Med LocalLife vill vi bidra till lokal utveckling samt ekologisk och social hållbarhet. Bli en LocalLife-ledare och öppna upp just ditt grannskap!

Vad är en LocalLife-ledare?

En LocalLife-ledare är någon som har starkt lokalt engagemang och som vill vara med utveckla grannskapet. En LocalLife-ledare ansvarar för att gruppen ska fungera smidigt och har extra privilegier som att bli inbjuden till ledarkonferenser, direktkontakt med LocalLife-teamet samt stora möjligheter att påverka utvecklingen av tjänsten.

Vad gör en LocalLife-ledare?

En LocalLife-ledare besöker gruppen ofta och bland uppgifterna finns bland annat att hälsa nya medlemmar välkomna, hjälpa till med frågor, göra inlägg med intressant lokal information och på andra sätt engagera medlemmarna. En LocalLife-ledare ansvarar även för moderera innehållet med hjälp av framtagna principer.

Vill du bli en LocalLife-ledare?

Stort tack för att du är intresserad! Vi ska göra vårt yttersta för att hjälpa dig. Enda kraven är att du bor i det området där du vill starta gruppen och att du har en stark vilja av att bidra till grannskapet. LocalLife lanserades officiellt i januari 2018 så om du ansöker idag är chansen fortfarande stor att du kan bli den första LocalLife-ledaren för ditt grannskap.

Starta upp ditt grannskap. Ansök om att bli en LocalLife-ledare idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort med mer information. Din ansökan är inte bindande.