Boendeplattform kvarteret Hornslandet

Nu är vi igång - anslut dig till LocalLife Hornslandet

  1. Ladda ner LocalLife via App Store eller Google Play.
  2. Klicka på “Använd aktiveringskod” och aktivera ditt konto med aktiveringskoden du fått i din brevlåda.
  3.  Klart! Välkommen till ditt digitala kvarter!

Alla som bor hemma hos dig kan använda samma aktiveringskod för att skapa ett konto. Obs. du som redan är medlem i LocalLife Norra Djurgårdsstaden behöver också logga in med aktiveringskod för att få tillgång till LocalLife Hornslandet.

Har du glömt eller inte fått någon aktiveringskod? Fyll i dina uppgifter här eller skicka ett mejl till david@locallife.se så skickar vi ut en inbjudan till dig så snart vi kan.

Redan laddat ner LocalLife och vill aktivera ditt konto?

Om projektet

Under dessa utmanande tider inser vi mer än någonsin behovet av ett väl sammanhållet grannskap. Nu vidareutvecklar vi LocalLife’s digitala boendeplattform för er som bor hos Stockholmshem i Kvarteret Hornslandet. Du som bor i området bjuds nu in att delta i projektet och bli en av de första i Norra Djurgårdsstaden som får testa en ny version av LocalLife. Som deltagare får du tillgång till en app och webbsida som kopplar samman dig med dina närmaste grannar där ni bland annat kommer kunna:

  • Se status för och felanmäla sopsugen via appen
  • Läsa lokala nyheter och reportage från ditt närområde
  • Få enkla tips som inspirerar till ett klimatsmartare vardagsliv
  • Dela på saker eller utbyta tjänster med dina grannar tex. låna verktyg

I Kvarteret Hornslandet i Norra Djurgårdsstaden finns sedan tidigare flera medlemmar av det digitala grannskapsnätverket LocalLife. Nu tar vi nästa steg och vidareutvecklar LocalLife inom ramen för ett forskningsprojekt vid KTH. Projektet ska bidra till en enklare, trivsammare och klimatsmartare vardag för er som bor i kvarteret med ett särskilt fokus vid gemensamma resurser. Arbetet drivs av LocalLife och KTH i samverkan med Stockholmshem och Envac. Projektet pågår från våren 2020 till våren 2021och stödjs av Energimyndigheten. Om du har frågor eller vill engagera dig, hör av dig till mig på david@locallife.se.

Vänliga hälsningar,

David Enarsson, projektledare på LocalLife

potential3
unnamed
stockholmshem
Stena_envac_logo (2)
Local Life App Download