Medarbetare

Vårt team

Patrik Nyström

CEO

Patrik har som tidigare försäljningschef på Avanza bank och CEO på kommunikationsbyrån Connectify en lång erfarenhet av digitala konsumenttjänster. Utanför LocalLife är han co-founder och styrelseledamot i Stiftelsen Warp Institute.

Hossein Shahrokni

Director of Research

Hossein ansvarar för forskningen och innovationsarbetet för att ta fram bättre verktyg och processer för utvecklingen av grannskap. Tidigare har han doktorerat på Kungliga Tekniska högskolan inom hållbara städer.

Matheus Boschetti

CTO

Matheus är brasilianaren som varit utvecklare praktiskt taget sedan barnsben och efter många år på King som bland annat Development Manager håller i det tekniska rodret på LocalLife. 

Jarl-Erik Rollén

Styrelseordförande

Jarl-Erik har en lång erfarenhet av företagande i Sverige, Tyskland och USA samt försäljning mot hela världen. 

Katarina Bäckström

Projektkoordinator

Katarina arbetar som ledningsstöd och koordinerar projekt med fokus på affärstänkande och problemlösande. Innan LocalLife drev hon eget och arbetade med marknadsföring, event och kommunikation. 

Aram Mäkivierikko

Forskare och utvecklare

Aram bollar forskning om grannskap på KTH med systemutveckling på LocalLife. Han har innan LocalLife hunnit med en examen som civilingenjör i energisystem, en kandidat i datavetenskap samt fem år som systemutvecklare. 

portrait-small-3 (1)

Malou Bäckström

Kommunikationsansvarig

Malou jobbar med allt som rör LocalLifes kommunikation, både med att ta hand om våra existerande medlemmar och med att välkomna nya genom marknadsföring, sociala medier och PR.

potential3

David Enarsson

Projektledare

David jobbar med allt från att ta hand om medlemmar och driva kampanjer till att utveckla nya projekt och idéer. Han har en master i hållbar utveckling och har tidigare jobbat som stadsutvecklingsinformatör.

Local Life App Download