Medarbetare

Vårt team

Hossein Shahrokni

Director of Research

Hossein ansvarar för forskningen och innovationsarbetet för att ta fram bättre verktyg och processer för utvecklingen av grannskap. Tidigare har han doktorerat på Kungliga Tekniska högskolan inom hållbara städer.

Matheus Boschetti

CTO

Matheus är brasilianaren som varit utvecklare praktiskt taget sedan barnsben och efter många år på King som bland annat Development Manager håller i det tekniska rodret på LocalLife. 

Jarl-Erik Rollén

Styrelseordförande

Jarl-Erik har en lång erfarenhet av företagande i Sverige, Tyskland och USA samt försäljning mot hela världen. 

Katarina Bäckström

Projektkoordinator

Katarina arbetar som ledningsstöd och koordinerar projekt med fokus på affärstänkande och problemlösande. Innan LocalLife drev hon eget och arbetade med marknadsföring, event och kommunikation. 

Aram Mäkivierikko

Forskare och utvecklare

Aram bollar forskning om grannskap på KTH med systemutveckling på LocalLife. Han har innan LocalLife hunnit med en examen som civilingenjör i energisystem, en kandidat i datavetenskap samt fem år som systemutvecklare. 

potential3

David Enarsson

Projektledare och beteendestrateg

David jobbar med att driva bolagets utvecklingsprojekt och bygga nya digitala tjänster som bidrar till mer hållbara beteenden hos medborgare. Han har en master i hållbar utveckling från Stockholm Resilience Centre.

Local Life App Download