LocalLife är resultatet av en lång samverkan mellan verksamma inom akademin, det offentliga och näringslivet. Vi fördes samman av ett gemensamt mål – att skapa tryggare och trevligare grannskap.

Våra grannskap har en fantastisk potential att bli bättre. Mer än hälften av människorna i Sverige känner inte sina grannar. Av lägenhetsboende är det ännu fler – över 70 procent. Det vill vi ändra på. Genom att ha en god relation till sina grannar kan man lättare lösa livspusslet, stärka gemenskapen och skapa ett mer hållbart grannskap.

Låna ett ägg till bakningen, hitta barnvakt, sälj din soffa, få en rekommendation om kvarterskrogen, samarbeta kring en bilpool – allt det och mycket annat blir lättare med hjälp från de som bor nära dig.

LocalLife är i samarbete med Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms stad. Vi är stolta över att lansera ett nytt digitalt nätverk som är helt utformat efter de funktioner som grannskapet behöver. LocalLife lanserades i Stockholm i början av 2018 och nu är redo för användning i hela Sverige. Välkommen med på resan till att göra ditt och Sveriges alla grannskap ännu bättre.

Vårt team

Patrik Nyström
CEO

Patrik har som tidigare försäljningschef på Avanza bank och CEO på kommunikationsbyrån Connectify en lång erfarenhet av digitala konsumenttjänster. Utanför LocalLife är han co-founder och styrelseledamot i Stiftelsen Warp Institute och tycker om bridge, hinderlopp och sin hund London.

Hossein Shahrokni
Director of Research

Hossein ansvarar för forskningen och innovationsarbetet för att ta fram bättre verktyg och processer för utvecklingen av grannskap. Tidigare har han doktorerat på Kungliga Tekniska högskolan inom hållbara städer. Förutom forskning och LocalLife så tycker Hossein allra bäst om TV-serier, musik och mat.

Matheus Boschetti
CTO

Matheus är brasilianaren som varit utvecklare praktiskt taget sedan barnsben och efter många år på King som bland annat Development Manager håller i det tekniska rodret på LocalLife. När han inte löser alltifrån frontend till backend, så gillar han matlagning, fotografi och att vara ute med sina två hundar.

Jarl-Erik Rollén
Styrelseordförande

Jarl-Erik har en lång erfarenhet av företagande i Sverige, Tyskland och USA samt försäljning mot hela världen. När han inte delar med sig av sin kunskap till LocalLife uppskattar han fjällvandring och långfärdsskridsko.

Katarina Bäckström
Projektkoordinator

Katarina arbetar som ledningsstöd och koordinerar projekt med fokus på affärstänkande och problemlösande. Innan LocalLife drev hon eget och arbetade med marknadsföring, event och kommunikation. Utanför LocalLife mår Katarina som bäst ute på resande fot, i skogen eller på yogamattan.

Aram Mäkivierikko
Forskare och utvecklare

Aram bollar forskning om grannskap på KTH med systemutveckling på LocalLife. Han har innan LocalLife hunnit med en examen som civilingenjör i energisystem, en kandidat i datavetenskap samt fem år som systemutvecklare. På fritiden gillar Aram att sjunga i kör, sporta och spela tv-spel.

Malou Bäckström
Kommunikationsansvarig

Malou jobbar med allt som rör LocalLifes kommunikation, både med att ta hand om våra existerande medlemmar och med att välkomna nya genom marknadsföring, sociala medier och PR. Hon är nyexad från Uppsala universitet och gillar helst att spendera helgerna i skärgården eller i skidbacken.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss?

Press: malou@locallife.se / 0732033834

Bolagskontakt: patrik@locallife.se / 0704920594

Support: support@locallife.se

Övrigt: info@locallife.se

 

Upptäck ditt grannskap idag

LocalLife-appen finns nu på Android och iOS – ladda ner den idag.
Du och dina grannar är bättre tillsammans!

appstore_swedish