Skapa ett tryggare och trevligare grannskap

LocalLife är ett digitalt nätverk för dig och de som bor nära dig. Tillsammans kan ni förenkla den lokala vardagen med information, rekommendationer och delande. 

INTRESSEANMÄLAN

Våra samarbetspartners

Några av LocalLifes funktioner

Trygghet

Köp och Sälj

Rekommendationer

Våra grannar varnar oss om det är blixthalka på vägarna, hjälper oss att hitta bortsprungna husdjur, och är närmast oss om det skulle börja brinna. Nå ut till dina grannar med ett knapptryck om faran är framme

Har du en tung soffa du vill bli av med? Sälj den till någon i huset eller i grannskapet! Genom LocalLife kan du med minimal ansträngning ge saker nytt liv 

Letar du efter områdets bästa frisör? Dina grannar har bäst koll! Med LocalLife kan du både ge och få värdefulla rekommendationer gällande grannskapets smultronställen. 

 “Det känns tryggt att alltid kunna skicka ut ett brådskande meddelande till de som bor närmast mig
Anders

Skicka

Den personen som startar ett område kallas för en grannskapsadministratör

Några av en grannskapsledares uppgifter är att sätta ut kartgränserna för grannskapet, få grannarna att registrera sig samt vara delaktig i att skapa engagemang i nätverket. 

Vi hjälper dig under hela processen och som grannskapsledare har du extra privilegier som att bli inbjuden till konferenser, ingå i ett forum av andra grannskapsadmins samt ha direkt kontakt med LocalLife-teamet.

Fyll i formuläret, så återkommer vi till dig och hjälper till med att starta upp ditt grannskaps digitala nätverk.

G

Vill du läsa mer om LocalLife? 

Klicka här
Fix the following errors:
Hide