Klappar ditt hjärta lite extra för ditt grannskap?

Starta upp LocalLife i ditt grannskap

Starta upp ditt grannskapsnätverk!

 

När grannar talar med varandra händer bra saker. Den lokala tilliten och tryggheten ökar, känslan av gemenskap och identitet växer. Det leder till attraktiva grannskap där de boende tillsammans hjälps åt att ta hand om området. Med LocalLife kan du skapa ett grannskapsnätverk för just ditt grannskap. Du sätter ut gränserna för området och vi hjälper dig att komma igång. Ansök om att bli en grannskapsledare idag!

kth gray
stockhom gray 100
sting gray 100
image

Vad gör en grannskapsledare?

En grannskapsledare är någon som har ett starkt lokalt engagemang och som vill utveckla grannskapet. Några av en grannskapsledares uppgifter är att sätta ut gränserna för grannskapet, få grannarna att registrera sig samt vara delaktig i att skapa engagemang i nätverket.

Vi hjälper dig under hela processen och som grannskapsledare har du extra privilegier som att bli inbjuden till grannskapskonferenser, ingå ett forum av andra grannskapsledare samt ha direkt kontakt med LocalLife-teamet.

Vill du starta upp ditt grannskap?

Stort tack för att du är intresserad av att bli en grannskapsledare! Vi ska göra vårt yttersta för att hjälpa dig. Enda kraven är att du bor i det området där du vill starta gruppen och att du har en stark vilja av att bidra till grannskapet. Fyll i dina kontaktuppgifter så får du mer information.

Starta upp ditt grannskap. Ansök om att bli en grannskapsledare idag!

Fyll i dina uppgifter så får du mer information om hur du gör för att registrera ditt grannskap.

Välkommen till LocalLife

 

Säg hej till dina grannar! Låna en hammare eller planera nästa gårdsfest tillsammans. Kanske är ni fler som vill ha en bilpool, eller som drömmer om en gemensam gårdsodling.

Med LocalLife kan ni skapa ett myllrande, levande område tillsammans. Här är det enkelt att hitta likasinnade, och få saker att hända.

Känn dig som hemma!